GENERHVERVELSE AF KØREKORT I RINGSTED

GENERHVERVELSE OG ORIENTERENDE PRØVE

Generhvervelse af kørekort hos Skyum & Andersen køreskole. Forskellen på generhvervelse og orienterende køreprøve er at ved generhvervelse har man fået frataget sit kørekort, ved orienterende køreprøve har man stadigvæk kørekortet. Men papirgang og prøver er det samme.

I det brev du har modtaget fra Politiet står at du skal bestå en køreprøve, mange tænker så slipper jeg for teoriprøven, men det gør du ikke . En køreprøve består af en teoretisk prøve og en praktisk prøve. Men du skal ikke være bange for teoriprøven for hos Skyum & Andersen hjælper vi dig godt igennem.

Borgerservice

Hvis det er generhvervelse skal du gå op til borgerservice fire – fem måneder før din dom udløber. Der skal du udfylde en ansøgning om kørekort som borgerservice så fremsender til Politiet for godkendelse. Du skal medbringe pasfoto samt dit pas.  Bemærk der kan være ventetid på dine papirere bliver behandlet hos Politiet, du vil modtage ansøgningen med posten når den er klar. Hvis du har taget ANT kursus skal du på borgerservice igen og have dem til at godkende dit kursusbevis. Og så henvender du dig til os.

Hvis det er orienterende køreprøve skal du også forbi borgerservice og have godkendt dine papirer. Medbring det du har modtaget fra Politiet samt dit kørekort eller pas. Du vil kunne bestille en teoriprøve på borgerservice når du er der eller du kan ringe til os så gør vi det.

Undervisning

Der er ingen undervisningspligt, men vi ved at mange er nervøse for den teoretiske prøve. Derfor anbefaler vi du kommer til noget af teoriundervisningen, du behøver ikke følge et hold, og kan komme og gå som det passer dig. Du får også tilsendt en kode som du kan benytte på internettet i 122 dage, der er undervisning, film og ikke mindst 31 teoriprøver. Kørslen starter vi med når du har bestået teoriprøven. Den aftaler du bare med Henrik.

Prøver

Til den teoretiske prøve skal du medbringe dit kørekort hvis du har et ellers dit pas samt ansøgning om kørekort. Det er vigtigt du har det med da du ellers vil blive afvist til prøven og skal betale nyt gebyr. Du kommer så ind til prøven, sørg for at placerer dig oppe foran da nogle af Politiets billeder kan være utydelige. Du får vist 25 billeder hvor der kan være op til fire spørgsmål til hvert billede. Du må have fejl i 5 billeder. Til den praktiske prøve skal du have de samme papirer med som til teoriprøven. Du kommer ud og kører med en køreprøvesagkyndig som kører en tur med dig og vil se om du kan højrevigepligt mm. Det kan sagtens læres på en enkelt kørelektion. Generhvervelse

Har du spørgsmål så send os en mail eller ring.  Skyum & Andersen

Pakken koster:

kr. 2.999

Du sparer 2.651

Lovpakken indeholder:

 • teoriundervisning
 • 3 kørelektioner en kørsel og 2 til prøven
 • Berammelse af prøver.
 • 122 dages kode til undervisning på nettet.

Udover pakken

 

 • Prøvegebyr til Staten
 • evt flere kørelektioner, hvis nødvendigt

Listepriser

 

Teori (indtil du har bestået) 3.400
Evaluerende teoriprøver 0
122 dages kode til online undervisning og prøver. 450
Kørelektion på vej 600
Prøvegebyr 890
Berammelsesgebyr (Borgerservice) 150

Generhvervelse

SKAL Vi OGSÅ FÅ DIG GODT KØRENDE?

Tilmeld dig vores hold her, og kom hurtigt i gang med at få dit bilkørekort igen!

Send os en besked

Har du spørgsmål eller brug for hjælp så kontakt os her og vi vil vende tilbage hurtigst muligt

  Kontakt information

  Skyum & Andersens Køreskole i Ringsted. hos os er du garanteret en hurtig og sikker vej til kørekortet.

  Adresse

  Ringsted Station

  Jernbanevej 1,

  4100 Ringsted

  Telefon

  55 56 55 56

  CVR. Nr.

  40174265

   

  Reg og konto Nr.

  7657 0001002906

  Skyum & Andersen