Om Skyum & Andersen

Skyum & Andersen – en populær køreskole

Hvert år hjælper vores køreskoler i Næstved og Ringsted flere end 700 elever med at få kørekort til almindelig bil og trailer eller blive kørelærer. Det gør os til førende i de to store byer, og det er vi stolte af. Men selvom vi har travlt, har vi også tid til dig. Vi har nemlig mange dygtige kørelærere tilknyttet, så du kan begynde på dit forløb lige så snart det passer ind i din kalender.

Kontakt Skyum & Andersen

Det begyndte med en drøm

De to erfarne kørelærere Henrik Skyum og Lis Andersen har længe haft en drøm om at skabe den perfekte køreskole – et sted med central placering, god stemning og glade, tilfredse elever. I 2019 stiftede de Skyum & Andersen, og slog dørene op for deres første køreskole i Ringsted. Den blev en stor succes, så de udvidede hurtigt med en køreskole i Næstved. Den blev også en succes, så nu må vi se, hvad fremtiden bringer.

Har du set, hvad de andre siger om os?

Vi er så heldige, at mange af vores elever bruger et par minutter på at skrive om deres forløb hos os. Det er vi mildest talt glade for, og du kan se hvorfor Trustpilot og Facebook.

Det handler om tillid

Det kræver tillid at sætte sig bag rattet med en fremmed og trykke på speederen for første gang. Eller at lade sit (voksne) barn gøre det. Det ved vi hos Skyum & Andersen, og derfor kan du altid tale med os.

Vil du i gang med kørekortet?

Vi har bløde biografstole, iskoldt vand og lunkne jokes klar til dig, når du kommer (og toget går lige til døren).

Ja, jeg vil i gang