Pris på trailerkørekort i Ringsted

Ta’ dit trailerkørekort hos Klaus

Du kan tage dit trailerkørekort (kategori B/E) på vores køreskole i Ringsted, og det er hverken svært eller tidskrævende, når Klaus er ved din side. Han har hjulpet utallige af vores elever igennem, og han kan også sagtens lære dig at køre ligeud og bakke om et hjørne, så du kan bestå den praktiske køreprøve med ro i maven. Der er ingen teoriprøve, så når du har bestået køreprøven, må du trække så stor en trailer som bilen er godkendt til.

Trailerkørekort-pakken

Til dig, der vil have kørekort til trailer – nemt, simpelt og billigt

  • Ubegrænset teori i klasselokale i Ringsted
  • 6 kørelektioner på vej
  • 1 kørelektion til køreprøven
  • Alle forsikringer med selvrisiko på 0 kr.

4.999 Kr.

Book din plads

Kørelektioner

Du skal have 6 kørelektioner á 45 minutter, når du tager trailerkørekort. Dem planlægger du sammen med Klaus, og når han kan se, at du er klar til køreprøven, booker han en køreprøve til dig.

Køreprøven

Til køreprøven skal du køre lidt rundt for at vise, at du har styr på traileren, og så skal du bakke omkring et hjørne. Når det er klaret, kan du kalde dig for indehaver af et trailerkørekort.

Se, hvad andre har spurgt om før dig

Hvis du har travlt, kan du ringe til os. Så finder vi en løsning.

Ja, du skal betale 430 kr. for prøve- og tilmeldingsgebyr. De betales til Klaus, når I bestiller køreprøve.

Ja, det må du. Der er dog nogle særlige regler for transport af heste som du skal sætte dig ind i. Kontakt os for at høre nærmere.

Intet. Hængerkort er bare et “slangudtryk”.

Ja, trailerkørekortet gælder for alle påhængskøretøjer.

Motorvej 80 km/t
Uden for byzone 80 km/t
I byzone 50 km/t

Du må ikke køre mere end beskrevet, heller ikke selvom der er skiltet en højere hastighed. Du kan dog få en tempogodkendelse, men hvad det betyder taler vi mere om til teoriundervisningen.

Hvis du kører 30 % for stærkt får du et klip i kørekortet, og hvis du kører 40 % for stærkt får du taget kørekortet betinget. Det vil sige ny teoriprøve og ny praktisk prøve.

Ubegrænset teori 1.995 kr.
En kørelektion på vej 575 kr.
Prøvegebyr 280 kr.
Tilmeldingsgebyr 150 kr.
Lægeattest ca. 400 kr.

Teoriundervisning

Du skal have 4 teorilektioner, når du tager trailerkørekort. De foregår over en dag i Ringsted, og på den tid gennemgår vi relevante love og regler for trailerkørsel, og hvilke lovpligtige dokumenter du skal have med. Du får også en lektionsplan, som du skal medbringe til kørelektionerne og køreprøven.