Stine Bjerre Petersen

Kørelærer

Stine kan beskrives, som en rolig, positiv person fyldt med tålmodighed. Her bliver du en hensynsfuld bilist, som kan tænke fremad, når det kommer til at køre sikkert i trafikken.

Bjarne Schunck

Kørelærer

På jagt efter en erfaren kørelærer, som underviser på manøvrebane? Så er det Bjarne, du skal have fat i. Bjarne er en kørelærer med både tålmodigheden, pædagogikken og engagementet i top.

Allan Hansen

Kørelærer

Allan er en humoristisk kørelærer, som får sine elever til at føle sig godt tilpas og går langt for, at du skal lykkes. Voks med succes mens Allan tålmodigt forklarer om både teori og kørsel.

Majbrit Iversen

Kørelærer

Som en tålmodig og pædagogisk kørelærer, vil Majbrit hurtigt guide dig gennem trafikken og hjælpe med at få kørekortet sikkert i hus. Her kan du slappe af, mens du suger til dig af den nye viden.

Michael Enna Christensen Kjær

Kørelærer

Med en inkluderende og forstående tilgang til undervisningen får Michael hurtigt lært dig både teori og praksis bag rattet. Sæt dig ind i hans Hyundai i30 og bliv hurtigt en haj i trafikken.

Michael Enna Christensen Kjær bil

Klaus Iversen

Kørelærer

Klaus har været kørelærer siden 1990 og kan med sine mange års erfaring hurtigt lære dig en masse gode fif, mens han guider dig rundt på vejene. Her kan du tilmed lære at køre med automatgear.

Jeanette La Cour Hansen

Kørelærer

Hos Jeanette er der fokus på forskellige læringsformer, så du med garanti husker teorien, når du skal bag rattet. Jeanette er tålmodig, pædagogisk og har også plads til en hyggelig snak.

Henrik Skyum

Kørelærer

Henrik har været kørelærer siden 1986 og med mange års erfaring, er han vant til forskellige situationer. Med en stor passion for indlæring og undervisning vil han få dig sikkert ud på vejene.

Henrik Skyum bil

Jakob Andersen

Kørelærer

Jakob har været kørelærer siden 2004. Han har derfor rigtig meget erfaring som kørelærer og med forskellige scenarier i bagagen, er han godt klædt på, så du hurtigt kan få kørekortet i hus. Her vil du opleve en tålmodig og forstående tilgang til undervisningen.

Claus Christian Markussen

Kørelærer

Claus har en stor portion tålmodighed, og der skal helst være styr på hver detalje. Han blev uddannet kørelærer i 2021 og vil med sin pædagogiske evner hurtigt få lært dig, hvad der kræves til køreprøven.

Kunne du selv tænke dig at blive kørelærer?

Drømmer du om at blive kørelærer og har du tilmed flair for at undervise? Hos Skyum & Andersen kan du få opfyldt drømmen om at blive kørelærer. 

Læs mere om kørelæreruddannelsen her