Har du brug for et førstehjælpskursus?

Førstehjælpskursus til trafikken

Et førstehjælpskursus er obligatorisk for dig, hvis du skal tage kørekort til bil eller motorcykel for første gang. Loven kræver nemlig, at du kan vedlægge et gyldigt kursusbevis ved første tilmelding til teoriprøven.

Tilmeld dig førstehjælpskursus her

Fakta om førstehjælpskursus

Hvad koster det at tage et førstehjælpskursus?

Førstehjælpskurset koster 750 kr., og du kan tage det flere forskellige steder på Sjælland, herunder Ringsted, Næstved, Farum, Ørestaden, Frederiksberg og Brønshøj.

Hvem samarbejder vi med?

Når du booker førstehjælpskursus hos os, foregår det gennem førstehjælptilkørekort.dk, og det er der flere fordele ved for dig.

Du kan vælge præcis den dato og sted, der passer dig, og når du har bestået, sørger de for at sende dit førstehjælpsbevis digitalt til Borgerservice, så du slipper for at bekymre dig om, hvor det er.

Book tid her

Hvis du har et førstehjælpskursus bevis fra en anden udbyder skal det originale kursusbevis vedlægges ansøgning om kørekort sammen med bl.a. lægeattest.

OBS! Det er vigtigt, at kursusbeviset ikke er mere end 12 måneder gammelt, og at kurset er gennemført hos en instruktør, som er autoriseret af Dansk Førstehjælpsråd.

Tilmeld dig førstehjælpskursus her

Hvad lærer jeg?

Kurset lærer dig alt det mest nødvendige om førstehjælp, så du nemt, hurtigt og sikkert kan hjælpe dig selv og andre, hvis der sker en ulykke i trafikken.

Men du kan også bruge dit kursus i hverdagen – og følelsen af at kunne hjælpe, er ubeskrivelig.

Faktisk har mange af vores kursister været så glade for udbyttet, at de efterfølgende har meldt sig som hjerteløbere, fordi de nu ved, at de kan træde til og redde liv, hvis en person får et hjerteanfald.

Se datoer og tilmeld dig her